Noa

Noa
Noa

zondag 31 oktober 2010

23 September 2010

Noa mag met 9 weken met ons mee naar Muntendam. Een eind rijden (ca 2,5 uur) en ze is dan ook bekaf als we eenmaal thuis zijn. Onderweg doet ze het keurig, ze ligt stilletjes op mijn schoot en na een paar vrachtwagens te hebben gespot duikt ze niet meer weg.
Thuis aangekomen mag ze uitgebreid rondsnuffelen in de alle ruimtes. Nieuwsgierig als Noa is ontdekt ze gelijk twee nieuwe wezentjes. Vrolijk kwispelend springt ze erop af, maar de wezentjes maken zich groot en blazen naar haar. Dat is vreemd! We halen onze twee geliefde katten maar even uit de woonkamer zodat Noa in alle rust haar nieuwe leefomgeving kan verkennen.
Na een uurtje, en gegeten en gedronken te hebben valt Noa als een blok in slaap op haar nieuwe kussen..

Om een uur of 11 gaan we zelf slapen en zal Noa voor het eerst in haar leven in een bench moeten slapen. Hoe zal dat gaan?

Enigszins verbaasd en ook vermoeid gaat ze braaf in de bench waar we wat snoepjes hebben verstopt. Ook haar knuffel uit het nest mag mee zodat ze zich niet alleen voelt.
Als het licht uitgaat en wij stil zijn begint Noa als een baby te huilen. Wij houden ons doodstil en verroeren ons niet. Gelukkig gaat ze na ongeveer 15 minuten heel moe en stilletjes slapen.... tot kwart over 4, dan moet ze er echt uit om een plasje te plegen. Daarna weer in de bench en ze slaapt tot 7 uur door, en het blijft droog.

Oh, wat zijn we trots op haar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten