Noa

Noa
Noa

donderdag 11 november 2010

kennelhoest

Inmiddels voel ik me gelukkig weer wat beter maar ohoh, wat voelde ik me naar: Afgelopen zaterdag heerlijk gespeeld met de hond van een collega van mijn baasje. Ook een labrador en hij speelde heel lief met me.. Wat heb ik een lol gehad! Totdat ik thuis kwam... Ik begon ineens te kuchen! Alleen, daar bleef het niet bij. Ik had zoveel last van dik slijm in mijn keel dat ik erbij begon te kokhalzen. Mijn baasjes vonden me maar wat zielig en probeerden met te troosten. Maar dat mocht niet baten. Het werd alleen maar erger gedurende de nacht en ik heb bijna niet geslapen (mijn baasjes trouwens ook niet, een kwam nog naar beneden om te kijken). Zoals een echte labrador hond betaamt liet ik natuurlijk niet merken dat ik zo ziek was en wilde ik wel wat blijven spelen en at ik mijn bak voer wel leeg, al werd het wel steeds minder. Zondagavond bleef ik maar kuchen en voelde ik me zo zielig. Mijn baasje kwam op de grond zitten en ik heb de hele avond op haar schoot gelegen.
Maandag werd ik in de auto gezet en ging ik naar een plek waar nog meer hondjes waren. Dat kon me nog maar weinig schelen want ik was te moe om er vrolijk op af te gaan. ik werd opgeroepen door een man met een witte jas die ik nog niet eerder had gezien. Hij drukte op mijn keel en ik begon spontaan weer te hoesten als een oud mannetje. Ook luisterde hij naar mijn hartje en longetjes met een oud ijzeren geval.
Kennelhoest, was zijn conclusie en mijn baasjes kregen allerlei medicijnen voorgeschreven. Ook mijn oortjes zijn nog steeds wat ontstoken dus daar kregen ze ook wat nieuws voor mee. Ik heb me nog gauw even gewogen op de weegschaal en ik ben al weer 11,5 kg!!
Thuis aangekomen bracht mijn baasje me naar mijn mand en stopte me lekker in met mijn dekentje.. Ik heb de rest van de dag heerlijk geslapen want ik was zoo moe!
Nu is het alweer donderdag en ik voel me al weer wat beter, zo goed zelfs dat ik weer wil spelen!! Maar mijn baasjes werken niet mee en sturen me terug in mijn mand.. saai hoor!
Hieronder nog een paar foto's want ik ben nu natuurlijk alweer bijna 4 maanden oud en wordt al een echte stoere dame!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten