Noa

Noa
Noa

dinsdag 20 maart 2012

Lente 2012

20 maanden na mijn geboorte, vele trainingen verder, ervaringen rijker en nu in diepe rust op mijn kussen... mijn tweede loopsheid is aangebroken. Tot nu toe heb ik besloten om mijn broekje nog niet op te eten. Mijn bazin heeft besloten dat ze het zo leuk vindt om oeverloos met mij te trainen dat ze zelf de opleiding gaat doen tot gedragstherapeut voor honden.. Dat betekent dat ik er ook een vriendje bij krijg zodat ze nog veel meer kan oefenen en experimenteren. Dat is natuurlijk ook een groot compliment aan mij want ik doe natuurlijk altijd mijn uiterste best om het mijn baasjes zo veel mogelijk naar de zin te maken.
Regelmatig trek ik er met mijn baasjes op uit, vaak naar een gaaf natuurgebied of naar mijn labrador-vriendjes Daisy en Jessy.
Bij Trees Dijk ben ik gediplomeerd in alle cursussen en eind maart starten we weer met de jachttraining. Thuis trainen we ook nog regelmatig want ik mag graag mijn neus in allerlei gaten steken waardoor ik nog wel es de aandacht bij mijn baas verlies.

Hieronder een foto van mij op mijn nieuwe kussen, een megaduur kussen met speciale vulling en ik kan er maar niet aan wennen. Het liefst lig ik er de hele tijd naast, soms is op mijn plek liggen niet meer fijn omdat ik telkens van het kussen afrol. Gelukkig mag ik ook nog steeds in mijn oude mandjes liggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten