Noa

Noa
Noa

vrijdag 5 juli 2013

Vakantie Brabant 2013

We zijn weer op vakantie geweest!! En ik kon het niet beter treffen: samen met mijn vriendjes Jessy en Daisy zijn we naar het groene Brabant getogen. We kwamen aan bij een prachtige witte boerderij de 'Peelhoven'. Mijn baasje liet me gelijk in de mega-tuin waar allerlei leuke toestellen voor honden stonden, er was zelfs een speciaal hondenzwembad! Ze had zelf nog een aantal paaltjes mee waar we allerlei leuke dingen mee kunnen doen. De baasjes hadden nog een soort van zwembad waar ze 's avonds tot de nacht toe in zaten te zwemmen. Af en toe kwam ik even bij ze kijken. 

De ochtenden begonnen met een heerlijke wandeling door het prachtige Brabantse landschap. De eerste wandeling was ik zo enthousiast bij een slootje aan het snuffelen dat ik voorover de sloot in duikelde. Dat vond ik heel gek en ik moest me dan ook even flink uitschudden toen ik eenmaal weer op de kant stond. 

 De derde dag gingen we met het hele stel schatzoeken in de bossen van St. Anthonis. Ik was zelf meer op zoek naar mijn eigen 'schatten' (lees: konijnen) waardoor mijn baasje het verstandiger leek dat ik even aan de lijn bleef :( . Overigens hebben de baasjes zich een ons gezocht, en zonder enige schat zijn we huiswaarts gekeerd!

 De vijfde dag gingen we met alle hondjes weer richting de bossen waar we de heide bezochten en ook allemaal grote behaarde koeien tegenkwamen met kalfjes. Vooral een van de baasjes vond het maar wat spannend waardoor we met een omweg weer op gepaste afstand kwamen van ze. Ook hier moesten we van de boswachter aan de lijn en dat deden we dan ook braaaaf. En daar waren we blij om want  Ko de Boswachter kwam ons nog vrolijk groetend even achterna met de auto om te zien of ons wel keurig aan de regels hielden.
 Na de vele wandelingen, fietstochten, rennend door de geweldige tuin van de Peelhoven en af en toe spiekend in de hottub kwam er ook weer een einde aan de weergaloze week Brabant. Als afscheid kregen we een prachtig hondencadeau van de eigenaren van de boerderij en smikkelend vertrokken we weer naar Muntendam..

1 opmerking: