Noa

Noa
Noa

dinsdag 7 december 2010

SNEEUW!!! (en mijn allereerste diploma)

Wauw!! Ik werd vorige week wakker en toen mijn baasjes mij uitlieten was alles wit!!! Er dwarrelden allemaal witte stukjes naar beneden en mijn pootjes voelden ijskoud aan. Als ik er een hap van dat dat witte spul nam voelde mijn bek ook al zo koud, brrrr! Ik werd er wel enorm uitgelaten van en heb gedanst door de sneeuw heen. Wat leuk zeg, zeker om dat met mijn vriendinnetje Mayla heel hard rond te gaan rennen (en dan vooral niet meer bij mijn baasje terugkomen want ik was zoo druk met spelen!) Ook heb ik gemerkt dat het heel glad is en dat ik niet zonder gevaar door een greppel kan lopen. Het ijs waar ik op liep brak en ik liep dwars door de greppel gauw naar mijn baasje maar dat ging niet makkelijk want de grond splijtte iedere keer onder mijn pootjes. Ik was wel even heel erg bang maar werd gelukkig getroost.


Donderdag 2 december moest ik samen met mijn baas examen doen voor de puppytraining. jammer dat het de laatste keer was want ik mag graag spelen met al die hondjes die daar rondlopen. Gelukkig gaan ze bijna allemaal door naar de vervolgcursus die in het voorjaar gaat starten.
Ik moest die avond langs pionnetjes lopen en heel erg goed naar mijn baasje kijken. Dat deed ik ook wel want ik kreeg lekker veel snoepjes! Ook moest ik weer door de tunnel en in een hoepel zitten. Gelukkig deed ik alles heel erg goed en mocht ik aan het einde het diploma in ontvangst nemen (of nou ja, mijn baasje dan).

Afgelopen weekend gingen we weer op pad, wat ik altijd erg leuk vind. Ik word daar zo hyper van als al mijn spulletjes bijeen worden gezocht en in de auto worden gestopt dat ik mijn plas niet kon ophouden. Ik pieste wel 3 keer in huis en ik geloof dat ze daar niet echt blij van werden!
We kwamen na 4 uur rijden aan in Leiden bij de zus van mijn baasje Tamar. Daar waren twee kleine kindjes die ik heel erg interessant en leuk vond want ze waren op mijn hoogte dus ik kon ze helemaal aflikken en aan ze ruiken. Dat vonden de kindjes niet zo leuk want een begon heel hard te huilen. Ik ging heerlijk rustig in mijn eigen mandje liggen terwijl iedereen aan het kadootjes uitpakken was. Er waren zelfs twee voor mij!! Een lekker touw waar ik op kan kauwen en twee kauwbotjes, yumyum!! Daar was ik heel erg blij mee. Ook in Leiden zijn allemaal andere hondjes waar ik fijn mee kon spelen. We liepen vaak langs een vijver waar allemaal eenden in zwommen. En tja, dan komt mijn jagersinstinct naar boven: er achteraan!!!! Ik viel pardoes in de vijver en werd gelijk geroepen door mijn baas, brrrrrrrrrr dat was koud!! Thuis werd ik helemaal gedroogd want ik rilde er over. Gelukkig is mijn vacht snel droog.
's nachts mocht ik bij mijn baasjes slapen en die sliepen op luchtbedjes dus ik bleef natuurlijk niet netjes in mijn mandje maar kroop gezellig tussen hen in.De volgende dag gingen we weer terug en ik was weer blij om thuis te zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten