Noa

Noa
Noa

dinsdag 18 januari 2011

kerst, oud en nieuw

al een poosje niets meer geschreven... Ik ben inmiddels flink gegroeid. Met 25 weken was ik 15,3 kilo! Mijn baasjes vinden me iets te licht en ikzelf eigenlijk ook: als ik het woord ETEN hoor, dan spring ik overeind en trek een sprintje naar mijn voerbak. Inmiddels ken ik zelf de tijden ook al een beetje dus help ik mijn baasje graag herinneren als de tijd zover is.

met kerst kreeg ik een heerlijk enorm bot waar ik tot vorige week mee bezig ben geweest. Soms was ik er even flauw van en liet ik m een poosje links liggen totdat ik m opnieuw kreeg en dan was ik weer extra blij! Tegen de laatste dagen van 2010 hoorde ik buiten allerlei knallen. Het zei me eigenlijk vrij weinig dus vond ik het de moeite niet om erop te reageren. Stiekum vond ik het ook wel een beetje interessant. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik er dan ook heen als er zo'n lichtje op de straat tolde. Maar... dat mocht natuurlijk niet.
Op de allerlaatse dag zijn we naar vrienden van mijn baasje gegaan, daar zag ik weer mijn twee vriendinnetjes Jessy en Daisy. Supergezellig en ook 's nachts mocht ik bij hun slapen in plaats van in mijn eigen bench.

In het nieuwe jaar maakte de witte wereld plaats voor een hoop drassige stukken en alles werd weer groen en bruin. Heerlijk om samen met Myla erdoorheen te rennen tot grote ergernis van mijn baasje die mij vervolgens weer helemaal droog moest boenen. Maar, dat mocht de pret niet drukken. Ik geniet met volle teugen.

9 januari ben ik samen met de baasjes, Myla, en haar baasjes op nieuwjaarswandeling geweest in Drenthe. Ik heb nog nooit zoveel honden bijeen gezien, mn border collies. Mijn hemel, ik werd er opgewonden van en wist niet hoe snel ik bij iedereen moest snuffelen, likken en onderzoeken. Ik moest wel veel aan riem lopen, anders werd mijn baasje bang dat ik mezelf ging overbelasten. Op de momenten dat ik los mocht ging ik dan ook echt 'los'!!! Naar voren rennen en weer terug en met zoveel mogelijk hondjes spelen, heerlijk!!! Na de wandeling gingen we in een cafe warme choademelk drinken. Wij mochten onder de tafel liggen om lekker uit te rusten.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten