Noa

Noa
Noa

dinsdag 12 juli 2011

Reünie!

Vandaag begon ik nietsvermoedend in het zonnetje mijn op het oog rustige zondag.. Alhoewel.. mijn baasjes maakten zich aardig druk. De auto werd volgepropt met allerlei spullen en ook mijn zak met voer ging mee.

Na een lange rit in de auto (gelukkig mocht ik er wel een paar keer uit om een plasje te doen en te drinken) kwamen we op bekend terrein. Voor mijn baasjes dan want ik had er geen idee waar ik nu weer beland was: In het land van Maas en Waal. Een parkeerwachter leidde ons naar een parkeerplekje en toen ik uit de auto werd gehaald rook ik allemaal hondjes.. wat, ik zag allemaal hondjes!!
En wat lijken we allemaal veel op elkaar!! Eerst moesten we ons melden en kregen we een grote naamsticker met een rood hartje, we moesten op de foto met z'n drieën. Prima, dat ben ik inmiddels wel gewend.

 Daarna liepen we (lees: trok ik mijn baasjes) naar de kennel waar mijn papa en mama (Tisha en Dustin) en nog allemaal andere moeders. Ik werd er enthousiast van om zoveel labradors bij elkaar te zien, en wat een mensen! Ik wilde iedereen wel even begroeten. Al vond ik het al gauw te warm worden. Nadat ik op de foto ben gegaan met mijn broertje (Douwe) en zusje (Kiki), had ik het wel bekeken. Mijn baasjes knipten de riem los van de halsband maar ik wilde alleen nog maar liggen in de schaduw.


Al gauw begonnen we aan een wandeling met het hele stel. Leuk hoor, van gekkigheid sprong ik natuurlijk in de meest modderige sloot die er te vinden was en natuurlijk sprongen een paar familieleden mij achterna, hihi! Na 1,5 kilometer haakten de kleinsten af en liepen wij door, ik vond het nog veel te gezellig.
bij terugkomst was er voor alle baasjes patat gebakken en allemaal hapjes. Voor ons waren er allerlei honden koekjes, yamm! na het eten vertrokken wij weer want ik geloof dat we nog een reis voor de boeg hadden.. op naar de VAKANTIE!!!!!!!!ps: hierbij wil ik mijn fokkers Brigitte en Bernard bedanken voor de gezellige dag, het was goed georganiseerd en wij hebben het uitstekend naar de zin gehad!

1 opmerking:

 1. Anoniem22.7.11

  Hey lieve Noa!
  Leuk dat je je hondenfamilie weer kon zien.
  Volgende week komt je meisjevriendinnetje met je spelen op de grond!
  Tot snel! Veel liefs, Leah

  BeantwoordenVerwijderen